Fa dies que els nostres amics ens pregunten pels nous projectes de 10 Sentits, i coincidint amb l’Alimentària hem tingut ocasió de veure molta gent que ens ha demanat si els podíem informar de quan traurem el nou vi del que ja hem anat informant des de la verema passada. Doncs per a tots ells i tots vosaltres us volem informar que molt probablement després de Setmana Santa ja el podreu tenir disponible. Amb gairebé tota probabilitat a partir del dia 15 d’abril el posarem a la venda a la nostra botiga online, i també iniciarem la distribució per abastir les botigues i restaurants que estan col·laborant amb nosaltres.SORTEIG

I per a tots aquells que seguiu el nostre blog us avancem que sortejarem 10 lots d’ampolles entre tots els subscriptors que hi estiguin registrats a aquest blog fins a les 00:00 hores del dia 16 d’abril. Aquests lots us els enviarem a casa vostra a tots aquells que resulteu guanyadors del sorteig, i d’aquesta manera volem premiar la vostra fidelitat i participació en els nostres projectes. Si ens seguiu habitualment a través del blog o del twitter i no esteu registrats, teniu fins el dia 15 d’abril per fer-ho i participar en el sorteig.

Molta sort i fins aviat!!!

 

10 Sentits

 

P.D. Per subscriure’t omple les caselles corresponents de l’apartat SUBSCRIU-TE!!! de la columna de la dreta d’aquest blog

Comparteix!!!

  Deixa un comentari

  Subscriu-te
  TRADUCTOR

  ELS NOSTRES VINS

  DESCARREGA LA FITXA DE TAST

  CATNEGRE2012 Imprimir FITXA TÈCNICA QUIN SIDRAL BE ROS AMB POTES NEGRES 2010 BE NEGRE AMB POTES ROSES 2010
  … i a Instagram…
  ARXIUS
  Widgets

  FINALISTES-PBC2011

  Subscripció als Posts

  RSS_32

  I als comentaris

  RSS_32

  VISITES

  contador de visitas

  segueix-nos a twitter


  US RECOMANEM:
  valldeperas logo MUNDIAL CORK

  +500

  DIAM

  ADCO

  LA LLUNA AVUI

  Waning Gibbous Moon
  Waning Gibbous Moon

  The moon is currently in Cancer
  The moon is 16 days old

  Distance: 59 earth radii
  Ecliptic latitude: -5 degrees
  Ecliptic longitude: 98 degrees